Wees gewoon jezelf

4
2185

Wees gewoon jezelf

Het mooiste cadeau dat je jezelf en de wereld kan geven is gewoon jezelf zijn. Om daarbij ook vrij te worden van wat anderen van je denken. Hoe een ander je ziet heb je immers geen invloed op. Het enige dat je kan doen voor jezelf is elke dag opnieuw bloeien naar de beste versie van jezelf. Het is zoals met het bloeien van een bloem. Het maakt niet uit welke naam je een bloem geeft. Bloeien zal ze toch doen. Haar schoonheid is haar geschenk aan de wereld. Als toeschouwer kan je haar schoonheid aanschouwen. De essentie van een bloem kan je echter niet in woorden bevangen. Het kader van de toeschouwer bepaalt hoe die iets bekijkt. De bloem inherent is gewoon zichzelf. Zo is het ook als mens. Als mens kan je ervoor kiezen om gewoon jezelf te zijn. Hoe een ander jouw ziet daar heb je geen invloed op.

bloem-die-bloeit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here