Onderweg op de Via de la Plata

32
2925

Onderweg op de via de la Plata

Ergens onderweg op de Via de la Plata in Andalucië waar je uren kan wandelen in met steeneiken bezaaide landschappen langs de oude Zilverroute in Spanje. Hier kan je kilometers wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen. Met uitzondering van de vele Iberische varkens die je onderweg tegen komt en die er in een natuurlijk landschap leven. Deze hele streek ademt rust uit en nodigt uit tot vertraging. In wat eens het hart van het oude Al Andalus was gaat het leven letterlijk veel trager dan in vele andere streken. Zowel de mensen, de natuur als de streek nodigen uit om stil te vallen. Een ideale omgeving om tijd te nemen om naar binnen te keren. Ook hier voel ik opnieuw hoe krachtig het is om samen met iemand 1 op 1 op stap te gaan. Door tijd te maken om te verstillen en naar binnen te keren. Om onderweg samen te duiken in wat zich aandient. Ik voel hier ook opnieuw heel veel dankbaarheid om dit werk te kunnen doen en anderen onderweg te begeleiden in hun persoonlijk groeiproces en de thema’s die zich aandienen. Heb je zelf interesse om eens mee op stap te gaan dan kan je me altijd contacteren over de mogelijkheden.

Tot onderweg eens

Vele groetjes,

Jan

Picture_20171123_185037131[1]

32 COMMENTS

  1. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

  2. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  3. |When it comes to hair accessories, there are millions of options available. Hair accessories are things like hair bows, headbands and ponytail holders, but they also include hair extensions. An arsenal of hair accessories makes it easier to look great every day–no more bad hair days! The real benefit here is that you can make a quick little accessory change and completely change your entire look! You can go from a sporty look with your hair pulled back to a classier look with one accessory change. If you’re going out for the night, pick a headband that goes with the outfit you’re wearing.

  4. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: janmoeyaert.com/2017/11/24/onderweg-op-de-via-de-la-plata/ […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here