Books – Boeken

 

Picture_20191205_132537322

                        GEHEIM ERFOED            Dec 2019

Bij deze ben ik verheugd om de publicatie aan te kondigen van mijn nieuw boek “Geheim erfgoed”. Ik geef het boek in eerste instantie uit in beperkte oplage. Alsook zal ik ieder besteld exemplaar persoonlijk signeren. De kost van het boek is 13 euro inclusief verzending voor Belgie en 15 euro inclusief verzending voor Nederland. De verzending van het boek zal gebeuren in de week van 16 december en je kan het boek dus ook in die week in je brievenbus verwachten. Je kan het boek vanaf vandaag bestellen via bijgevoegd bestellingsformulier.

Nooit eerder heb ik een verhaal geschreven waarvan ik voel dat het zowel de huidige als de toekomstige generaties aanbelangt. Het boek “Geheim erfgoed” is een verhaal dat gaat over een geheim en vergeten verhaal van onze verste voorouders.

Tekst backcover boek;

Wat als zou blijken dat het verhaal van de ark van Noah meer is dan zomaar een legende? In Armenië kwam ik op het spoor van een eeuwenoude geheime geschiedenis van onze verste voorouders. De ontdekkingen die ik deed in Armenië herschrijven de geschiedenis zoals we ze kennen volledig. In dit boek openbaar ik een geheim en vergeten verhaal dat gaat over de oorsprong van onze verste voorouders.

Het boek telt 84 bladzijden

Je kan jouw gesigneerde exemplaar bestellen door onderstaand bestellingsformulier in te vullen en daarnaast ook over te schrijven op rekening BE60 5230 8080 0570 op naam van Jan Moeyaert met vermelding boek “Geheim erfgoed”. (Bic code Triodos Bank België is TRIOBEBB)

  Hartegroet,

  Jan

   

  boek der liefde en wijsheid cover

                “Het boek der liefde en wijsheid”   Jun 2019
  Het formulier voor de bestelling kan je hierna vinden. Vul je naam en je mailadres in en vermeld ook het aantal te bestellen exemplaren en je adres. Schrijf daarnaast de gelden via een bankoverschrijving over op rekening Triodos Bank België BE60 5230 8080 0570 op naam van Jan Moeyaert met vermelding “Boek der liefde en wijsheid”. (Bic codeTriodos Bank België is TRIOBEBB). De verzending volgt na bestelling en betaling. De prijs van het boek bedraagt 13 euro (prijs inclusief verzending binnen België en Nederland)

   Het boek der liefde en wijsheid is een boek met mystieke sleutels voor eenieder die zich met zijn of haar ware zelf en de bron wenst te verbinden. Het boek telt 60 bladzijden en bevat een manuscript met mystieke poezie die diepe wijsheid bevatten. Iets verderop enkele recensies die ik ontving van lezers

   Met de aankoop van het boek steun je ook de geplande projecten die Kristine en mezelf in de toekomst willen realiseren in Armenie. Alle opbrengsten van het boek gaan immers integraal naar het toekomstig Eco Village project dat Kristine en mezelf in de toekomst graag in Armenië willen realiseren.

   Bestel vandaag nog je exemplaar en ontvang jouw boek binnen enkele dagen bij jou thuis in de bus.

   Heb je interesse om het boek bij jou in de zaak aan te bieden of ken je een plek waar het boek kan worden aangeboden, stuur me dan gerust ook een berichtje …

   Praktisch vragen over bestelling mail gerust naar info@janmoeyaert.com

   Omdat het perspectief van de lezer soms meer zegt over het boek hierbij ook enkele reacties die ik nadien van mensen ontving die het boek hebben besteld en gelezen

   – Dag Jan, Ik heb net je boekje met veel aandacht uit gelezen of beter gezegd je manuscript over de liefde en de wijsheid. Een zeer inspirerend boekje Jan! Ik heb zelfs het gevoel dat je het boekje niet kán uitlezen, het laat zich opnieuw lezen, en opnieuw…en op opnieuw… . Het is zó diepzinnig, spiritueel en filosofisch geschreven en toch bevattelijk voor iedereen. Het voelt alsof je de pionier bent van ‘het universele hart’ alsook de drager van ‘de goddelijke ziel’, dit voorbij elke religie of levensbeschouwing. Hoewel reïncarnatie en visioenen mij vreemd zijn meen ik toch de boodschap begrepen te hebben van je profetieën. Ik hou van je gevleugelde woorden en doorleefde metaforen. Dat smaakt naar méér. Dus asjeblieft Jan, blijf schrijven. Dat is wat je ongetwijfeld het beste kan!

   – In één adem uitgelezen, een prachtig pareltje

   – Heb het boek vandaag in mijn brievenbus gevonden, gelijk beginnen lezen en ontroerd door de mooie teksten Dankjewel Jan

    

   Liefs en hartegroet,

   Jan

    

   boek der liefde en wijsheid cover1boek der liefde en wijsheid cover2—————————————————————————

   Het boek der liefde en wijsheid is mijn tweede boek

   De titel van mijn eerste boek is “Onderweg” en is momenteel niet meer verkrijgbaar

    

   shot cover

   schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige uitgaves en publicaties

    


    

   here you will find more info about the books i am writing

   the publication of my books are currently only available in Dutch

   English versions and other languages will follow in the close future

   subscribe for the newsletter and I will keep you informed about releases and new publications