Books – Boeken

 

Het is zover …

het boek der liefde en wijsheid - maart 2019 officiele launch

Speciale actie en voorverkoop “Boek der liefde en wijsheid”

Lieve vrienden,

Het is zover … Bij deze ben ik verheugd jullie volgend nieuws te melden …

Het manuscript van mijn nieuwe boek, “Boek der liefde en wijsheid”, is intussen zo goed als klaar. Ik ben dan ook verheugd om mee te delen dat je vanaf vandaag reeds jouw exemplaar kan bestellen, meer info daarover verderop in dit bericht …

Maar eerst even kort wat meer over het Boek der liefde en wijsheid

Wat is het boek der liefde en wijsheid?

Het boek der liefde en wijsheid is een manuscript waarvan ik voel dat ik het doorheen tijd en ruimte in mijn hart heb meegedragen. Het is een boek dat gaat over vragen en thema’s waar we allemaal in het leven mee in aanraking komen. Het is een boek dat gaat over vragen als … Wat is de zin van het leven? Wat is ware liefde? Bestaat God? Is er leven na dit leven? Wat is de zin van het leven? Wat is zielsliefde? …

Het zijn allemaal vragen en thema’s die in het boek in een nieuw licht worden geplaatst. Het is een boek dat bovenal uitnodigt tot verwondering en een vernieuwende kijk op het leven … Een boek dat uitnodigt om beperkende structuren en patronen te overstijgen … Een boek dat gaat over een universele liefde en wijsheid waarin we allemaal zijn geworteld. Een boek dat deuren opent naar plekken waar je misschien zelf niet naar op zoek was …

Maar bovenal een boek dat je pas werkelijk kan ervaren wanneer je het leest …

Bestel daarom ook vanaf vandaag jouw exemplaar …

Praktisch hoe dit boek te bestellen?

Ik heb ervoor gekozen om het boek opnieuw in eigen beheer uit te geven. Ik heb ervoor gekozen om ook te werken met een voorverkoopactie. In deze voorverkoopactie kan je het boek aankopen aan 18 Euro per stuk (inclusief kosten voor verzending binnen België en Nederland). Wens je een grotere oplage aan te kopen om bijvoorbeeld in je winkel of zaak te koop aan te bieden dan kan krijg je daarbovenop nog een extra korting. Voor een oplage van 5 boeken betaal je 80 Euro en voor een oplage van 10 boeken betaal je een prijs van 150 Euro (telkens ook inclusief kosten voor verzending binnen België en Nederland).

De effectieve levering van de boeken is gepland voor eind mei 2019. Bovendien voorzie ik via deze actie het boek ook van een persoonlijke boodschap en signatuur.

Je kan je bestelling plaatsen via bijgevoegde link of door een mail te sturen naar info@janmoeyaert.com of jan.moeyaert@live.be met vermelding van je adres en het aantal te bestellen exemplaren alsook daarnaast de gelden over te schrijven op rekening Triodos Bank België BE60 5230 8080 0570 op naam van Onderweg – Jan Moeyaert. (Bic codeTriodos Bank België is TRIOBEBB)

Link bestelling boek:

http://www.janmoeyaert.com/boek/

 

Door dit boek aan te schaffen steun je ook een uniek project in Armenië. Alle opbrengsten van het boek zowel in voorverkoop als na officiële publicatie gaan immers integraal naar het toekomstig Eco Village project dat ik samen met mijn echtgenote Kristine in Armenië zal realiseren.

 

Voel jullie vrij om het nieuws te verspreiden en ook jouw exemplaar bij deze te bestellen …

 

Liefs en hartegroet,

Jan

 

—————————————————————————

Het boek der liefde en wijsheid is mijn tweede boek

Mijn eerste boek is “Onderweg”

meer info en bestellen hieronder

 

BOEK ONDERWEG

Je kan het boek Onderweg – Jan Moeyaert hier online bestellen

De prijs van het boek bedraagt 19 Euro inclusief verzending

Je kan het boek bestellen door onderstaand formulier in te vullen en 19 euro over te schrijven op rekening BE60 5230 8080 0570 op naam van Onderweg – Jan Moeyaert bij Triodos Bank met vermelding boek Onderweg. BIC Triodos bank is TRIOBEBB. 

De korte beschrijving van het boek kan je hier lezen

achterflap boek versie 28022017

shot cover

Het boek zelf telt 74 pagina’s

 

Binnenkort verschijnen nieuwe boeken. De voorverkoop van mijn tweede boek “het boek der liefde en wijsheid” is intussen gestart. Meerdere boeken komen er de komende maanden en jaren ook nog aan …

schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven


 

here you will find more info about the books i am writing

the publication of my books are currently only available in Dutch

English versions will follow in the close future

to be up to date from news and releases subscribe for the newsletter

 


 

 

shot cover

“preview from the cover of the first book which is called “Onderweg” which is Dutch for being on the way or being on a journey”