De stem

0
1373
De Stem
 
De stem is een tekst uit het boek Onderweg dat ik recent uitgaf en wat ik hierbij op audio heb geplaatst. Het gaat over de stem die zowel het vrouwelijke als het mannelijke aspect in zich draagt. Het is ook een stuk dat gaat over de herwaardering van het vrouwelijke aspect dat zolang werd onderdrukt. Zowel het vrouwelijke stuk dat zowel gelegen is in de vrouw als in de man. De zachte kracht in onszelf voorbij het fysieke man of vrouw zijn.
 
In de herwaardering van het vrouwelijke aspect in onszelf ligt de sleutel naar heelheid die we nodig hebben in de tijd waarin we nu leven. Door het in balans te brengen met het mannelijke aspect in onszelf. Zo kunnen we evolueren naar een tijd waar de God en de Godin in onszelf opnieuw kunnen samenkomen. Door beide in balans te brengen. Want we hebben beide nodig. Het is tijd dat mannen en vrouwen uit alle culturen meer dan ooit opstaan en elkaar zien als gelijken. We hebben elkaar nodig en we zijn verbonden in dezelfde essentie. We zijn allemaal broeders en zusters van deze wereld geworteld in dezelfde geboortegrond.
 
Dankbaar om deze teksten de ether te hebben mogen inblazen geflankeerd door de prachtige stemmen van enkele krachtige vrouwen tijdens het concert zondag in Sijsele waarin poëzie, zang en tekst in elkaar overliepen.
 
Warme groet,
Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here