Huiskamerlezing leven als nieuwe nomade + jongeren en HSP in het Verbindingshuis

0
1331

Gisteren een hele fijne lezing gehad over het leven als moderne nomade en over jongeren en hoogsensitiviteit in het verbindingshuis bij Tanja. Dankbaar om dit te mogen doen en over deze onderwerpen te kunnen delen. Dankbaar ook voor de fijne ontmoetingen en de mensen die er bij waren. Ik besef ook meer en meer hoe belangrijk het is voor jongeren dat er nieuwe vormen van onderwijs komen. Onderwijs¬†en opvoeding dat komt vanuit het hart. Iets waar ik me zelf ook mee wil voor inzetten. Door hierover te praten, lezingen te geven, dingen uit te bouwen samen met anderen, … . Dankbaar ook voor de gastvrijheid van Tanja en Jos om een week met hun gezin te mogen samenleven. Voor mij opnieuw een bewijs dat familie niet enkel een fysiek gegeven is. Nu met een dankbaar hart onderweg naar Andalucie waar ik morgen met iemand 1 op 1 een stukje van de camino de Santiago ga bewandelen. Thuis is waar het hart is. Tot onderweg.

Vele groetjes Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here