Golden apricot B&B Armenia

302
4995

Dear Friends,

(Dutch version see below, Nederlandstalige versie zie verder)

As most of you already saw or know some time ago I made the decision to leave Belgium and move to Armenia. Which also means that in some kind of way a new life starts over here and new plans are being made. In the meanwhile I am getting more and more integrated here in Armenia and I am speaking the Armenian language also better and better. Kristine and I have a lot of plans for the future so step by step we are realizing this plans. The past months we also did a lot of preparation in our place and put our soul in it. As from today during the time of midsummer our new beds for the B&B were delivered and our B&B is so now fully ready for our guests.

As it is nice for people to know where they will be staying I add here also some pics and impressions of our B&B in Yerevan. Both from the rooms, place and environment. As already told earlier we are located in one of the most quiet regions of Yerevan only a 10 min drive with car from the main center. We also arrange airport transfer for our guests, the airport from Zvartnots is about half an hour drive. Our place is an oasis of quietness with a lot of nature but still connected with the city. It is the ideal place for exploring Armenia. As you can see on the pictures you can see that we are away from the high buildings and business from the city but still connected to the city.

As per today we have two formulas for accomodation to book (more rooms and formulas are about to come in the future):

Formula 1; Deluxe Suite suiting for whole family or group up to for 5 persons (Two bedrooms with kingsize double beds and 1 one person bed + big personal bathroom and personal entrance to the accomodation (additional bed can be placed on demand))

Formula 2; Deluxe Double room with kingsize bed with shared bathroom suiting for 2 persons or single traveller

(all bedsheets, towels, tea, coffee, water, electricity are included in both formulas, + there is a whole garden and kitchen and a lot of other facilities at your disposal)

Prices are on demand depending on season and availability, so please contact us for more info

We are also organizing and guiding travels in Armenia with own transport. So we can deliver a full service package according to the needs of our guests. Staying with us is staying with locals in all comfort. We can also help with booking from flights etc … In another words all is possible when you are planning to visit Armenia …

Do you have plans to come and visit us? Contact us about the period you would like to stay with us. We are actually preparing our schedule for next year so let us know when you would like to come to be sure that there is place available at that dates. More info you can also find on the website www.janmoeyaert.com and www.onderweg.one. Have any other questions let us know …

Do you know people that are planning to come to Armenia feel also free to let them know …

With love from Armenia and have a blessed summer solstice and holidays,

Kristine and Jan

Pics can be found here on the website of Onderweg

https://www.onderweg.one/goldenapricotarmenia/

Lieve vrienden,

Zoals de meesten van jullie al wisten nam ik een tijdje terug de beslissing om België te verlaten en naar Armenië te verhuizen. Wat ook betekent dat op een of andere manier een nieuw leven hier is begonnen en nieuwe plannen worden gemaakt. Ondertussen raak ik hier steeds meer geïntegreerd in Armenië en spreek ik de Armeense taal ook steeds beter. Kristine en ik hebben veel plannen voor de toekomst, dus stap voor stap realiseren we deze plannen. De voorbije maanden hebben we ook met hart en ziel veel voorbereidingswerk gedaan aan de plek. Vandaag in de periode van de midzomer werden onze nieuwe bedden en matrassen voor de B&B bezorgd en zijn de kamers van onze B&B zo nu ook helemaal klaar voor onze gasten.

Omdat het fijn is voor mensen om te weten waar ze zullen verblijven voeg ik hier ook enkele foto’s van onze B&B in Yerevan toe. Zowel van de kamers, de plek en de omgeving. Zoals eerder gezegd bevinden we ons in een van de rustigste regio’s van Yerevan op slechts 10 minuten rijden met de auto van het centrum. We regelen ook transfer van en naar de luchthaven. De luchthaven zvartnots is een half uurtje rijden met de wagen. Onze plek is een oase van rust met veel natuur, maar toch verbonden met de stad. Het is de ideale plek om Armenië te verkennen. Zoals je op de foto’s kunt zien, zie je dat er hier geen hoogbouw is zoals in de stad, maar dat we nog steeds zijn verbonden met de stad en toch weg van de drukte van de stad. We beschikken over een grote tuin waar je helemaal tot rust kan komen.

Op vandaag hebben we twee formules om te boeken (er zullen in de komende maanden meer kamers en formules komen): –

formule 1: Deluxe suite voor het hele gezin of een groep geschikt voor 5 personen (met twee slaapkamers met kingsize tweepersoonsbedden en 1 eenpersoonsbed + grote persoonlijke badkamer en persoonlijke entree (extra bed kan op aanvraag worden geplaatst) –

formule 2; Deluxe tweepersoonskamer met kingsize bed met gedeelde badkamer voor 2 personen of individuele reiziger

(alle bedlinnen, handdoeken, thee, koffie, water, elektriciteit zijn standaard inbegrepen in de prijs, + er is een hele tuin en keuken en een heleboel andere faciliteiten tot uw beschikking)

Prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid, dus neem contact met ons op voor meer informatie

We organiseren en begeleiden ook reizen in Armenië met eigen vervoer. Kortom we kunnen een volledig pakket leveren volgens de behoeften van onze gasten. Logeren bij ons is een verblijf bij locals in alle comfort. We kunnen ook helpen met het boeken van vluchten, enz. Met andere woorden, alles is mogelijk wanneer je plant Armenië te bezoeken en bij ons te verblijven …

Heb je nu reeds plannen om ons te komen bezoeken en hier te logeren? Neem contact met ons op ivm de periode dat je bij ons zou willen verblijven. We zijn onze planning voor volgend jaar immers reeds aan het voorbereiden, dus laat ons weten wanneer je graag wil komen ifv beschikbaarheid. Meer info ook op de website www.janmoeyaert.com en www.onderweg.one. Heb je nog andere vragen, laat het ons weten …

Ken je mensen die van plan zijn naar Armenië te komen of interesse kunnen hebben om hier te verblijven, voel je dan ook vrij om hen te laten weten …

Met liefde uit Armenië en we wensen je een gezegende zomerzonnewende en fijne vakantie toe,

Kristine en Jan

 

Foto’s kan je hier vinden op de website van onderweg

https://www.onderweg.one/goldenapricotarmenia/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here