Messages from Maryam – 5 weeks journey starting from June 24

3472
31133

Messages from Maryam

(Dutch version see below – Nederlandstalige versie zie verder)

This days the red roses in our garden here in Armenia are fully blossoming again. I feel deep gratitude to feel and see the presence from this divine beings. As on all levels they feel as a divine manifestation of love. There have been a time in my life that flowers were just flowers and I took that for granted. But now in essence I deeply feel and believe they also have a soul and have their own DNA like we all have. That is also why for example nurturing them and giving them water has become some kind of sacred act. So it is also amazing to see how freely they flower in this period of the year. To be in contact with them and in general with nature is a blessing.

When it comes to the red roses I also feel a deep connection with Mother Mary or Maryam as she is called in Armenia. So it also doesn’t feel as a coincidence that there are so much in our garden. It is a blessing also that Kristine’s father putted so many roses and that we can nurture them now. When it comes to Maryam and the red roses as told in the video I posted here a few days ago the energy of Maryam has been very present in my life and also in the meeting with Kristine. Some magic also happened where Kristine and I could both feel the guidance and presence from her in our meeting. More about the story of Maryam and the red rose you can listen in the video I posted. by following link

Some magic about how Kristine and I met here in Armenia and the presence of Mother Mary

As also told in the video already some time I feel the invitation to share messages from Maryam or Mother Mary. The past years she became more and more present in my life. A huge shift for that was when I had a vision in which I received a message from mother Mary. It was at the time when I was in Zaragoza in Spain now a few years ago when I was travelling for months in Spain while living a nomadic life. After that time she became very present. Until now I have never shared about that experience but in the project that I will start I will also share about that vision.

So in this message I would like to share that I decided to organise a 5 weeks journey during which I will transmit messages from Maryam. Starting from 24 of June, during that 5 weeks I will share every week one video with a message that will come through in the moment. The transmissions will be in easy understandable English. The dates for the transmissions will be June 24 and July 1, 8, 15 and 22. You can subscribe for this 5 weeks journey in English through the  following link

  After subsribing you will have access to all videos and you will be able to look to them in the future whenever you want. The participation fee for this 5 weeks journey is 33 Euro. More practical info will follow after subscribing.

  Lots of love and greets and hopefully till soon,

  Jan

  pictures here is an image of Mother Maryam in Armenia

  Picture_20200610_124414334

  (Dutch version – Nederlandstalige versie)

  BERICHTEN VAN MARYAM

  Dezer dagen bloeien de rode rozen in onze tuin hier in Armenië weer volop. Ik voel diepe dankbaarheid om de aanwezigheid van deze goddelijke wezens te voelen en te zien. Op elk niveau voelen ze als een goddelijke manifestatie van liefde. Er is een tijd in mijn leven geweest dat bloemen slechts bloemen waren en dat ik alles vanzelfsprekend vond. Maar nu voel en geloof ik diep dat ze ook een ziel hebben en hun eigen DNA hebben zoals we dat allemaal hebben. De rozen voeden en water geven en werken met de natuur is voor mezelf ook op een bepaalde manier iets heilig geworden. Het is dan ook geweldig om te zien hoe vrij ze bloeien in deze periode van het jaar. Contact hebben met hen en in het algemeen met de natuur is een zegen.

  Wat betreft de rode rozen voel ik ook een diepe band met Moeder Maria of Maryam zoals ze in Armenië wordt genoemd. Het is dus ook geen toeval dat er zoveel in onze tuin groeien voel ik zelf. Het is ook een zegen dat de vader van Kristine zoveel rozen heeft geplant en dat we ze nu kunnen verzorgen. Als het gaat om Maryam en de rode rozen zoals verteld in de video die ik hier een paar dagen geleden plaatste, is de energie van Maryam erg aanwezig geweest in mijn leven en ook in de ontmoeting met Kristine. Er gebeurde ook heel veel magie waarbij Kristine en mezelf allebei de begeleiding en aanwezigheid van haar konden voelen tijdens onze ontmoeting. Meer over het verhaal van Maryam en de rode roos kun je beluisteren in de video die ik heb gepost. Via volgende link

  Some magic about how Kristine and I met here in Armenia and the presence of Mother Mary

  Zoals ik ook aangeef in de video voel ik de uitnodiging om berichten van Maryam of Moeder Maria te delen. De afgelopen jaren werd ze steeds meer aanwezig in mijn leven. Een enorme shift daarin was toen ik een visioen had waarin ik een bericht van moeder Maria ontving. Het was in de tijd dat ik een paar jaar geleden in Zaragoza in Spanje was, toen ik maandenlang in Spanje reisde terwijl ik een nomadisch leven leidde. Na die tijd werd ze meer en meer present. Tot nu toe heb ik nooit over die ervaring verteld, maar in het project dat ik zal starten, zal ik daarover ook delen.

  Dus in dit bericht zou ik willen delen dat ik heb besloten om een reis van 5 weken te organiseren waarin ik berichten van Maryam zal doorgeven. Vanaf 24 juni zal ik gedurende die 5 weken elke week een video delen met een bericht dat op dat moment doorkomt. De doorgaves zullen worden gegeven in toegankelijk Engels. De data voor de doorgaves zijn 24 juni en 1, 8, 15 en 22 juli. Je kan je inschrijven voor deze reis van 5 weken via de volgende link

   Nadat je je hebt aangemeld, heb je toegang tot alle video’s en kun je ze in de toekomst bekijken wanneer je maar wilt. De videos zullen in het Engels zijn. Het inschrijfgeld voor deze reis van 5 weken is 33 Euro. Meer praktische informatie volgt na inschrijving.

   Veel liefs en groeten en hopelijk tot snel,

   Jan

   foto’s hier is een afbeelding van Moeder Maryam in Armenië

    

   LEAVE A REPLY

   Please enter your comment!
   Please enter your name here