De wederkomst van de Godin

0
1287

Alhama de Granada 19 juli 2017

Gezeten in de bergen van Andalucië kijk ik uit naar de oceaan. Ik zie de Godin Venus in gedachten vanuit de oceaan op me afkomen. Ik zie in haar het vrouwelijke, leven gevende aspect van het leven. Ik voel verschillende levens en incarnaties in mezelf samenkomen. Levens waarin ik telkens opnieuw in een andere vorm voor het vrouwelijke aspect ben opgekomen. Ik ben in de mogelijkheid om voorbij de sluiers van tijd en ruimte te kijken en zie fragmenten van het groter geheel. Ik zie alles in het groter geheel samen komen via verschillende levens, via verschillende mensen, vormen, dimensies, … Ik zie mezelf als gezant van de Godin voorbij tijd en ruimte. Alles heeft zijn plek voor alles en iedereen. Ik ben hier met een missie voorbij tijd en ruimte. Zoals we elk onze missie hebben.

Ik zie de Godin aan mijn zijde in verschillende levens en incarnaties. Ik voel ook de pijn van het vrouwelijke in de wereld en in mezelf. Ik voel de pijn van het vrouwelijke om niet gezien te worden, onderdrukt te zijn, … . Ik voel de nood van het vrouwelijke om in zachtheid te zakken. Zowel het vrouwelijke en zachte aspect in de man en de vrouw. Ik zie de pijn van vele generaties die zich sterk dienden te houden en die hun gevoelens niet konden tonen en die niet in hun zachtheid konden zakken. Ik voel echter ook dat de tijd rijp is voor het vrouwelijke om te zakken in zachtheid. De tijd is gekomen dat het vrouwelijke opnieuw mag gezien en gevoeld worden. De pijn heeft zijn doel gehad maar kan nu geheeld worden in licht en liefde.

Vele instellingen en organisaties hebben gepoogd om het vrouwelijke te onderdrukken en doen dit nog steeds. We voelen de energie hiervan nog steeds doorwerken. Maar alles heeft zijn plek. Alles heeft zijn plek in een groter geheel. Mensen pikken het niet langer. Mensen worden wakker. De schaduwzijde is steeds meer zichtbaar en de strijders van licht en liefde staan massaal op. Mensen overal verenigen zich. Zo ook ben ik dankbaar dat ik mijn zielenfamilie steeds meer en meer ontmoet in dit leven.

Ik zie de Godin aan mijn zijde voorbij tijd en ruimte. De godin heeft een sleutel in haar handen die een poort zal openen naar een nieuwe tijd. De tijd van de wedergeboorte van de godin is aangebroken in deze tijd. Venus komt vanuit de oceaan aangevaren om haar bestaansrecht opnieuw op te eisen. Het is tijd dat mensen overal ter wereld opstaan voor het vrouwelijke aspect om het opnieuw in ere te herstellen met het mannelijke. De tijd is aangebroken dat het mannelijke een veilige ruimte schept waarlangs het vrouwelijke opnieuw kan stromen. Als een veilige bedding waarin de rivier van het leven kan stromen. Help mee op te komen voor waarheid, licht en liefde waar je ook bent. Laten we ons verenigen. Dit is de boodschap die ik sterk doorkrijg vanuit een andere dimensie en die ik wil delen. Voel je vrij om dit te delen. Sta op en kies voor je waarheid.

Warme groet

Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here