Je eigen pad gaan

0
1162

21369220_10212119278310864_5899798357347552084_n

Misschien wel het meest uitdagende stuk in mijn leven was ervoor durven kiezen om werkelijk mijn eigen weg te gaan. Om de wereld in te trekken en onbekende paden te betreden. Wat in het begin soms heel erg beangstigend was. Bovendien had ik lang de veronderstelling dat alleen zijn zielig is en dat was een projectie die ik als jongere lang had.

Uiteindelijk is mijn eigen weg gaan het meest bevrijdende dat ik ooit gedaan heb. Daarin heb ik werkelijk mijn vrijheid gevonden. Ook al diende ik daarvoor bepaalde zekerheden achter te laten. Veel van mijn angsten die ik had bleken uiteindelijk telkens opnieuw te smelten als sneeuw voor de zon. Het leven toont me steeds dat ik nooit alleen ben. Integendeel, de meest mooie en bijzondere ontmoetingen komen steeds opnieuw.

Onderweg besefte ik gaandeweg ook wat ik wil gaan doen met mijn leven. Samen met anderen op weg gaan en mensen dichter bij zichzelf en hun dromen brengen. Heb je bepaalde angsten? In welke vorm dan ook. Ga ermee op stap en je zal zien dat ze in realiteit in de meeste gevallen slechts een illusie in je hoofd zijn. Durf te springen in het onbekende. Doe je het liever niet alleen? Heb je zin om er samen eens op uit te gaan? Tijd maken om contact te maken met je dromen, op stap te gaan rond een bepaald thema of bewust contact maken met wat je werkelijk wil gaan doen met je leven? Dan kan je altijd samen een stukje met mij gaan wandelen op de camino de Santiago voor korte of langere periode. Ook korte wandelingen op verschillende locaties zijn mogelijk. Neem gerust contact op omtrent de mogelijkheden of als je me eens wil ontmoeten. Durf bovenal te kiezen waar je werkelijk voor wil gaan in je leven. En als je dat wenst dan help ik je daar graag bij.

Warme groet

Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here