Het leven waarvoor je bent bestemd

1
870

Het leven waarvoor je bent bestemd

 de graal

Hoe kies ik voor het leven waarvoor ik ben bestemd? Hoe kies ik ten volle mijn eigen weg in een wereld waarin zoveel verwachtingen zijn van buitenaf? Hoe maak ik contact met de werkelijke bestemming van mijn ziel? Wat is werkelijk het geheim van een vervuld leven?

Tijdens deze lezing ga ik dieper in op deze thema’s en vertel ik meer over het werkelijk kiezen voor het leven waarvoor je bent bestemd …

Tijdens deze lezing ga ik ook dieper in op de geheimen van de Tempeliers, het geheim van de Heilige Graal, de rol van het Heilige Vrouwelijke in deze tijd, de mystieke onderstroom in verschillende tradities, …

Eeuwen aan een stuk diende bepaalde esoterische kennis ondergronds te gaan. Nu in een tijd waarin steeds meer mensen wakker worden is de tijd ook aangebroken om eeuwenoude kennis terug in het licht te brengen omdat het iedereen aanbelangt … Tijdens de lezing ga ik dieper in op oude esoterische en alchemistische geheimen alsook op het gegeven wat de Heilige Graal nu wel echt is en wat deze voor onszelf en onze tijd betekent …

De vele reizen van de voorbije jaren die ik heb gemaakt waren op veel gebieden een inwijding in diepe esoterische kennis … Een reis doorheen verschillende mystieke stromingen die allen zijn geworteld in dezelfde essentie … Onderweg kon ik persoonlijk ook ervaren dat magie geen fictie is en er voor elk van ons is als we het maar durven toelaten … Alsook dat dit fysiek leven slechts een facet is van een veel grotere reis … Via deze lezing wil ik graag deze ervaringen delen …

 

Ik heb daarnaast ook tijdens een meditatie een afstemming gedaan rond het thema van de lezing waarbij volgende boodschap doorkomt:

We leven in een tijd waarin mensen meer dan ooit wakker worden uit een diepe slaap … Mensen willen niet langer blind voldoen aan verwachtingen van anderen … We leven in een tijd waarin mensen zich steeds meer hun werkelijke bestemming herinneren … Om je de werkelijke bestemming van je ziel te herinneren dien je je blik naar binnen te richten … Door af te dalen naar een stilteplek in jezelf waar je altijd thuis kan komen bij jezelf voorbij alle hectiek van buitenaf… Daar kan je contact maken voorbij tijd en ruimte met de bron van waaruit iedere ziel is uitgegaan en naar zal terugkeren … Contact maken met de bron is het herinneren van wie je werkelijk bent … Je herinneren dat je een goddelijk wezen bent dat een reis maakt in een lichaam … Het is je herinneren dat je veel meer bent dan je persoonlijkheid, je job, je familie, … Door contact de maken met de bron ben je ook in staat om je je werkelijke zielsbestemming te herinneren … Zo kan ook het Christusbewustzijn of het Boeddhabewustzijn in jezelf ontwaken dat losstaat van eender welke religie … In kern is er slechts één religie en dat is die van het hart … Connecteren met de bron is jezelf herinneren dat je als mens een instrument bent van het Goddelijke … Een proces waarbij je ziel ook proeft van de onsterfelijkheid … Het is meer dan ooit tijd dat mensen zich ten volle herinneren wie ze zijn en de missie van hun ziel in dit leven opnemen …

 

Heb je interesse om deze lezing bij jou door te laten gaan? Voor mijn vertrek naar het Oosten wil ik graag nog enkele lezingen geven op locatie. Heb je een zaaltje of een plek waar een lezing kan worden gegeven en heb je interesse om een lezing bij jou te laten doorgaan? Stuur me dan gerust een berichtje omtrent de mogelijkheden.

 

Warme groet,

 

Jan

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here