Geld in de nieuwe tijd

1
743

Geld in de nieuwe tijd

We zijn in een tijd aangekomen waarin het belangrijk is dat we geld opnieuw gaan koppelen waarvoor het werkelijk is bestemd. Geld in teken van de ziel en in het teken van het hart. Het is daarbij belangrijk dat we de ketenen van een op schuld en moderne slavernij gericht systeem onder ogen zien en doorbreken. In de voorbije eeuwen is geld van iets dat in dienst van de ziel dient te staan voor een stuk zijn zijn doel verloren. Doorheen de eeuwen is de balans uit evenwicht geraakt waarbij het geld in handen van een minderheid kwam en de ziel een stuk ondergeschikt werd aan geld.

Vele zielen zijn hierdoor bewust of onbewust slaven geworden van geld. Geld is niet langer verbonden met waarvoor het werkelijk is bedoeld. Geld op zich is bedoeld als een middel. Geld op zich als iets dat je wil bezitten is een illusie. In kern gaat het over de energetische uitwisseling die er onder zit. Door geld opnieuw te koppelen aan het hart kan het opnieuw een instrument worden van liefde. Het is daarom ook belangrijk dat we werkelijk de schaduwzijde van geld onder ogen durven kijken. Door te gaan kijken waar geld een doel op zich is geworden en niet langer een middel.

Het is in deze tijd belangrijk om de frequentie van geld opnieuw te koppelen aan de frequentie van ons hart. Zodat geld opnieuw een instrument kan worden van liefde. Daardoor kan opnieuw een gezonde flow ontstaan waarbij geld een eerlijk instrument is tussen geven en ontvangen. Door ons als mensheid ook vrij te maken van het huidig op schuld en moderne slavernij gericht systeem. Er is geld voldoende voor iedereen. Alleen is er gedurende de eeuwen een enorme scheeftrekking geweest waardoor een minderheid een meerderheid van het geld bezit.

Door geld opnieuw te koppelen aan het hart en het zo dienstbaar te stellen aan de ziel kan de balans worden hersteld. Zo kan geld de waarde krijgen waarvoor het is bestemd. Zo kan het zijn weg in gelijkwaardigheid vinden naar iedere ziel. Zo kan het een instrument worden waarbij iedere ziel de missie van zijn ziel in de wereld kan manifesteren. Want daarvoor is geld bestemd. Door het te koppelen aan onze hartfrequentie kunnen we geld zijn werkelijke waarde geven. Dat is het werkelijke doel van geld in de nieuwe tijd. Als een middel en niet langer als een doel op zich.

dit is een tekst die doorkwam in een afstemming tijdens een meditatie rond het thema geld

Warme groet,

Jan Moeyaert

1 COMMENT

 1. Dag Jan,
  inspirerend om deze tekst (terug) op mijn pad tegen te komen. Ik schrijf “terug” omdat het thema ook mij al heeft bezig gehouden. Ja, het gaat verder dan het koppelen van geld aan ons hart (al heeft het hier ook heel veel mee te maken).
  Ik kan het nog niet zo goed uitleggen…
  Als we dood gaan nemen we niets van ons geld of ons bezit mee. En wat laten we achter? Hoe zit het met die evenwichten? Hoe laten we het stukje planeet achter waarop wij leven, geven en ontvangen, ons voeden?
  Wat met rechtvaaridhgeid, duurzaamheid, consumeren en consuminderen?
  Welke steentjes hebben wij verlegd… ook op vlak van geld… (en wat heben we ons allemaal laten wijsmaken  )?
  Nog veel, op dit gebied, om over na te denken…
  Benieuwd naar jouw verdere openbaringen…
  Lieve groeten, Inge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here