Het visioen

9
396

Het visioen

Wat ik hier neerschrijf is opnieuw voorbij alle kaders. De voorbije jaren gebeurt het steeds vaker dat ik zowel tijdens het slapen als overdag visioenen door krijg. Visioenen waarbij bepaalde beelden en inzichten doorkomen. Ook tijdens het schrijven heb ik het gevoel dat ik een kanaal ben voor inzichten en beelden die willen doorkomen. De voorbije jaren gebeuren er ook steeds vaker magische dingen die ervoor zorgen dat ik niet anders kan dan naar buiten treden. Met mijn intieme schrijfsels naar buiten komen was in het begin heel beangstigend. Ook nu is dat soms nog het geval. Omdat het soms ingaat tegen alle kaders en ik me bij momenten ook helemaal bloot geef. Toch is er een stem diep in mezelf die me steeds opnieuw aanmaant om te blijven naar buiten komen. Wat ik de voorbije jaren ook heb gedaan. In het begin was ik bang over het feit als datgene wat ik te brengen wel steek zou houden. Nu krijg ik massaal veel reacties dat ik bij mensen iets open in de dingen die ik schrijf en wanneer ik mensen onderweg ontmoet. Dat ik mensen inspireer om een nieuwe weg in te slaan. Dat is ook de mooiste cadeau die ik me kon voorstellen. Ik voel ook dat dit het pad is dat ik verder dien te gaan.

Steeds vaker gebeuren de meest bijzondere dingen die me spiegelen wat mijn werkelijke pad is. Ik voel al heel lang dat het deel is van mijn levensmissie om via het schrijven vernieuwing te brengen. Om te schrijven over de essentie die is gelegen voorbij alle bestaande kaders. Dat gevoel is er altijd al geweest los van de vorm. Het is een innerlijke roeping die me altijd al heeft vervuld. Steeds vaker krijg ik nu ook signalen van buitenaf. De meest bijzondere dingen gebeuren op mijn pad die voorbij al het rationele gaan. Ik wil daarover graag iets delen omdat het iets krachtig is. Ik kan er al langer niet meer onderuit dat er een hogere leiding is die overal werkzaam is en die me ook stuurt op mijn pad. Ook hier gaat het opnieuw voorbij alle kaders.

Een tijdje terug was ik in Nederland voor een workshop. Die dag vertelde een vrouw me dat ze wanneer ze in mijn ogen keek ze een profeet in mij zag. Op dat moment had ik iets van ja wat is dit hier, dat zal wel. Althans dat was de stem van mijn verstand op dat moment. Ik liet het voor wat het was. Iets later zei een andere vrouw los van de vorige vrouw net hetzelfde toen ze in mijn ogen keek. Ik zie een profeet in jou zei ze. Op dat moment kwam het pas echt binnen. Het leek alsof tijd en ruimte ophielden te bestaan en ik de boodschap nu pas echt hoorde. Het kritische stemmetje in mijn hoofd was plots heel stil. Om het verhaal nog iets sterker te maken zodat ik het zeker zou geloven kreeg ik iets daarna een telefoon van een vriendin. Ze was naar een boekenbeurs geweest en had een boek gezien waarvan ze het gevoel had gehad dat ze het mij diende te geven. Dus had ze me gebeld. Het boek bleek over een profeet te gaan. Als teken kon dit wel opnieuw tellen. Het is ongelooflijk hoe dit zich keer op keer manifesteert. Zo heb ik nog een aantal ervaringen die hierbij aansluiten. Het zijn zaken waar ik gewoon niet meer onderuit kan. Zo krijgen ook de visioenen die ik krijg ook hun plek.

De visioenen en beelden die ik doorkrijg zijn steeds opnieuw heel helder. Ik heb al langer het gevoel dat ik heel helder boodschappen kan ontvangen. Het komt constant terug dat ik iets dien te doen met het brengen van die boodschappen. Want geloof me ook al toon ik me op vandaag reeds enorm dat is nog maar een klein stukje van wat er werkelijk leeft in mezelf. Veel zaken die ik doorkrijg zijn zo krachtig en zo out of the box die ervoor zorgen dat ik me ergens nog een beetje in hou. Ik heb echter geen zin meer om me in te houden. Ik voel gewoon dat alles klopt. Het brengt me ook terug naar het moment dat ik ooit eens een horoscoop had laten uitschrijven waarvan een fragment in bijlage. Ook hierin komt het terug dat het deel is van mijn levensmissie om een kanaal te zijn om dingen op aarde te brengen. Er is een tijd geweest dat ik niet durfde geloven in signalen. Een tijd waarin ik er bang voor was. Ook al voelde ik als kind al heel veel aan. Ik groeide echter op met een beeld dat magie en tekens des duivels waren volgens bepaalde strekkingen. Nu echter zie ik dat die strekkingen zelf een verborgen agenda hadden. Want wie de mens van zijn ware potentieel weerhoud creƫert een volgzaam schaapje dat mooi in de kudde loopt. Terwijl het net de kunst is om contact te maken met de magie van het leven. Veel instellingen staan er echter niet voor te springen dat mensen werkelijk hun potentieel omarmen. Want de wereld zou er dan wel eens heel anders kunnen uitzien dan hoe deze er nu uitziet als iedereen ten volle in zijn kracht zou gaan staan.

Het is al langere tijd dat ik mijn potentieel niet meer uit de weg wil gaan. Om zo ook andere mensen te inspireren om hun eigen potentieel te ontdekken. Dat is het pad dat ik verder wil gaan. Dat is deel van de missie van mijn ziel hier op aarde. Ik weet wat ik te brengen heb en het gaat zeker in tegen veel gangbare kaders. Ik kan je zeggen dat ook deze tekst schrijven ook een zekere angst en weerstand met zich mee brengt. Omdat ook hier opnieuw vele bestaande kaders en patronen van wat standaard is getriggerd zullen worden. Maar ik weet wat waar is en ik weet dat er veel mensen zijn die het diep in zichzelf ook weten. Ik wil me dus niet binden aan ketenen die me er van weerhouden om werkelijk te gaan staan voor wie ik ben. Het is de voorbije jaren allemaal veel te duidelijk geworden wat echt is en wat niet echt is. Ik kies dan ook om werkelijk verder te gaan voor wat ik voel dat de weg is die ik dien te gaan. De tijd is er rijp voor. Om te leven vanuit absolute waarheid. Om alle sluiers van onwetendheid verder op te lichten. Dat is de weg die ik reeds bewandel en die ik verder wil bewandelen. Want dat is de enige ware weg. De weg van het hart die onlosmakelijk de weg van de absolute waarheid is waar ook alle maskers onherroepelijk afvallen.

Bij deze komt nog een boodschap door die aansluit bij deze tekst en die nu door komt en waarvan ik nu voel dat ik deze dien neer te schrijven en te delen:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here