Vrijheid voor het vrouwelijke

0
1241

Vrijheid voor het vrouwelijke

De voorbije maanden leeft er een sterk verlangen in mezelf om te gaan werken rond het opkomen van het vrouwelijke aspect en vrouwenrechten in India en Afghanistan. Ik had hier al eerder over geschreven en heb al langere tijd het gevoel dat dit deel uitmaakt van mijn levensdoel in dit leven. Het voelt als een roeping om dit ook als man in de wereld te zetten. In mijn hart voel ik dat ik deze weg te gaan heb.

Ik was sowieso van plan om terug naar India te gaan omdat ik ook van plan ben om daar reizen te organiseren. Om daar ook de tijd te nemen om te kijken welke mogelijke projecten er ter plaatse kunnen worden opgezet. Intussen ben ik daar al volop mee bezig samen met mensen die ik heb leren kennen in India eerder dit jaar.

De voorbije maanden voel ik dus ook steeds sterker de roeping om naar Afghanistan te gaan. Ik blijf ‘s morgens wakker worden met het gevoel dat ik naar Afghanistan dien te gaan. Het is een diepgeworteld verlangen dat maar blijft terug komen. Ik heb dan ook besloten om deze reis in de toekomst te ondernemen. Gezien de situatie in Afghanistan is een klein beetje voorbereiding voor deze trip wel noodzakelijk.

Om deze trip te sponsoren organiseer ik binnenkort op 11 juni in de namiddag een concert samen met enkele zangeressen die komen optreden. Tijdens die middag die zal doorgaan te Sijsele zal er een optreden zijn die poëzie en zang samenbrengt. De opbrengst van deze middag dient als sponsoring van de reis die ik ga ondernemen. Als je deze reis wil sponsoren kan je ook steeds een donatie doen op rekening BE60 5230 8080 0570 op naam van Onderweg bij Triodos Bank.

Noteer alvast de datum voor 11 juni in je agenda. Het belooft een heel mooi optreden te worden met enkele fantastische zangeressen in combinatie met teksten die ik zal brengen. Verdere info met meer details volgt heel binnenkort.

Hopelijk tot dan.

Warme groet,

Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here