Een tijd van naar binnen keren

0
5346

Een tijd van naar binnen keren

Het einde van het jaar en de energie van de winter is een ideale tijd om stil te vallen en voor reflectie. De voorbije weken voel ik heel sterk de drang om naar binnen te keren. Om te cocoonen, verder te werken aan het boek dat ik aan het schrijven ben en te focussen op de geplande activiteiten. Ik voel ook heel sterk dat ik in dit proces nood heb om een break in het gebruik van sociale media in te lassen. Ik heb dan ook besloten om voor de rest van de maand offline te gaan van sociale media.

De komende weken ben ik dus enkel bereikbaar via mijn gsm en via mail waarvan ik het gebruik ook tot een minimum zal herleiden. Om me zo de komende weken te focussen op verstilling, schrijven en de geplande activiteiten. De workshop van aanstaande zondag is volzet maar als je er nog bij wil zijn om samen het nieuwe jaar in te gaan en eindejaar te vieren dan kan dat nog want er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meer info via de website http://www.onderweg.one/event/bewustnieuwjaar/. Ook voor individuele afspraken kan je me enkel telefonisch of via mail bereiken en afspraak is pas mogelijk vanaf januari.

Verder wens ik iedereen alvast een fijn eindejaar toe en veel succes met alles wat je doet.

Tot onderweg

Warme groet,

Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here