Chalice Well

3
1070

Visioen Chalice Well en reis naar het Oosten

Volgende maandag vertrek ik samen met 4 andere mensen naar Glastonbury voor een energetische reis. Het is opvallend hoe alles opnieuw synchroon samenkomt. In de groepsreis voel ik ook dat er naast het individuele verhaal van elk van ons ook een enorm collectief stuk aanwezig is. In de aanloop naar de reis nu naar Glastonbury had ik recent ook een visioen. Het werd me opeens duidelijk dat het geen toeval is dat ik net voor mijn reis naar het Oosten ook naar Glastonbury dien te gaan. In het visioen werd me gevraagd om water uit de bron van Glastonbury mee te nemen op mijn reis naar het Oosten. Om daarna tijdens mijn reis in het Oosten water uit de heilige bron van Glastonbury op verschillende plekken die zich in het moment zullen tonen te verankeren. Om zo ook het vrouwelijke via het element water terug te brengen naar het Oosten.

De voorbije weken werd het me ook duidelijk dat het geen toeval is dat ik net mijn reis naar het Oosten in deze periode van de lente-equinox de reis zal aanvangen. Dat Glastonbury als het ware ook een aanloop blijkt te zijn naar deze reis. Recent vertelden twee mensen me los van elkaar in twee dagen tijd mij dat de periode dat ik vertrek naar het Oosten net in de periode van het Perzisch nieuwjaar is. Norooz of nieuwe dag is een Perzisch feest dat start rond 21 maart. In het Oosten begint het nieuwe jaar dus met de lente-equinox. Het is dus ook symbolisch dat ik net in deze periode zal vertrekken en dat ik tijdens de reis ook water uit de heilige bron in Chalice Well dien op te halen.

Daarnaast werden er me ook verschillende signalen getoond dat ik mijn reis naar het Oosten dien aan te vangen in Georgië om dan via het oude Armeense rijk naar Iran en Afghanistan te reizen. Ik wou eerst via land gaan maar de signalen bleven komen dat ik naar Georgië dien te gaan om te starten. Het toeval wil dat er via Brussel een rechtstreeks en goedkope vlucht was naar Tbilisi op 1 april die ik kon nemen na de reis naar Glastonbury. Nu deze week werd het me duidelijk dat iemand zei dat 1 april Pasen blijkt te zijn. Ook dit voelt als geen toeval om symbolisch op Pasen te vertrekken. Het is frappant hoe alles samenkomt. Laat de reis naar Glastonbury immers ook in het teken staan van de Godin Ostara. Laat Ostara nu net ook verbonden zijn met Easter en Pasen. Bovendien ook een directe verwijzing naar het Oosten, Easter, Ostern. Het voelt heel sterk dat ook hier de Godin de reis ondersteunt …

Soms vragen mensen mij Jan wat ga je in het Oosten gaan doen? Een klaar antwoord heb ik hier zelf niet op. Ik voel heel sterk een innerlijke en intuïtieve roep om naar het Oosten te gaan. Om daar ook iets te gaan doen met de herwaardering van het vrouwelijke. Ik voel ook dat de reis over meer gaat dan mij als persoon. Dat ik me enkel kan overgeven aan wat zich in het moment zal tonen en dat ik de signalen dien te volgen. Want telkens opnieuw merk ik dat de weg zich in het moment toont. Ook nu is het duidelijk dat de Godin als het ware het pad aan het plaveien is … Dat is heel duidelijk voelbaar in hoe de dingen samenkomen zonder dat ik het rationeel dien te bevatten …

Ik kan dus heel sterk voelen dat wat ik doe en ga doen in teken staat van een missie die mezelf overstijgt … Ook nu recent met de lezingen over de graal en de tempeliers gebeurden opnieuw bijzondere dingen. Net in dezelfde periode van de lezingen gingen enkele vrienden naar Schotland om energetisch werk te gaan doen daar. Net voor hun vertrek was ik nog bij één van hen op bezoek. Toen ik die vriend bezocht had ik heel sterk het gevoel dat ik een grote groene edelsteen diende mee te geven aan die vriend. Op dat moment kon ik rationeel niet bevatten waarom en zei ik tegen mijn vriend dat ik het het gevoel had dat ik die steen diende te geven zonder te weten waarom. De dag nadien stuurde die vriend een mail dat ze de dag nadien een afstemming hadden gedaan voor de reis en dat een andere vriend tijdens een afstemming had doorgekregen dat er iets te doen was met een groene steen waarbij hij direct dacht aan de steen die ik de dag voordien had gegeven. Voor mij was het opnieuw een bewijs dat er grotere kachten werkzaam zijn die we niet rationeel kunnen bevatten. Dat alles geleid is door een hoger plan … Dat er een hoger bewustzijn werkt door iedere mens waar een gemeenschappelijk verhaal voorbij tijd en ruimte is in gelegen waarbij we elk op onze manier aan bijdragen …

Ook nu in de reis naar Glastonbury en straks naar het Oosten kan ik dus sterk voelen dat het een reis is voor een hoger doel … Waarschijnlijk zal ik in het Oosten soms fysiek alleen op pad zijn … Daarom wil ik graag vragen aan jullie als jullie je af en toe eens willen afstemmen onderweg … Door een kaarsje te branden om of af en toe eens te verbinden op afstand … Dat zou heel fijn zijn als jullie dat willen doen … Want deze reis die ik ga doen gaat niet over mij als persoon en ik zal de steun wel kunnen gebruiken onderweg … Ik zal ook zo veel mogelijk delen van wat ik onderweg ervaar alsook van de boodschappen die onderweg doorkomen … Want dat is wat ik voel dat ik te doen heb …

Alvast bedankt en warme groet,

In licht en liefde

Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here