The opening

0
591

The gates are open – The opening

{Nederlandse versie aansluitend op Engelse versie}

Here in Armenia i keep seeing images of universal gates that are opening … Images of a huge worldwide shift that is happening … today a message came through that people like Poetin, Erdogan, Trump, … the faces of the old patriarchal system will be replaced on the short term in terms of time and space … it will happen more soon then we can imagine … but the change needs time in terms of time and space … all is happening at the right time … we are entering a period of huge change both for the personal and collective … There are portals opened which are going to bring a major shift for humanity … it seems now like that we are sometimes in the darkest time in some way … but in the same time a huge energy of love and light is also here … it is like the energy of the night just before dawn … the night is the coldest just before the sunrise … that is what is happening in fysical time and space now … we are in the dawn of a new world and there is no way back … the old will be replaced by the new … it only needs time just like the caterpillar needs time to become a butterfly … all is happening like it should be … we need to clean up the old for the new both on a personal and collective level … the time of the heart is now …

Greets

Jan

De poorten zijn geopend – de opening

Hier in Armenië blijf ik beelden zien van universele poorten die zijn geopend … Beelden van een enorme wereldwijde shift die momenteel aan de gang is zowel individueel als collectief vlak … vandaag kwam een boodschap door dat mensen als Poetin, Erdogan, Trump,…de gezichten van de oude patriarchale structuren zullen worden vervangen op korte termijn in termen van tijd en ruimte…het zal sneller gebeuren dan we kunnen bedenken … maar de verandering heeft tijd nodig in termen van tijd en ruimte … alles wat er gebeurt is op het juiste moment.. .We zitten midden in een periode van enorme veranderingen … Er zijn portalen geopend die een belangrijke verschuiving voor de mensheid betekenen wereldwijd … het lijkt nu dat we soms in de donkerste tijd zijn op een bepaalde manier … maar in dezelfde tijd is ook een enorme energie van liefde en licht aanwezig … het is net als de energie van de nacht net voor zonsopgang … de nacht is het koudst net vóór de zonsopgang… dat is wat er nu gebeurt in termen van fysieke tijd en ruimte … Wij zitten midden in de overgang en het begin van een nieuwe wereld en er is geen weg terug… het oude zal worden vervangen door het nieuwe.. .het heeft alleen tijd nodig net als de rups tijd nodig heeft om een vlinder te worden … alles gebeurt zoals het hoort te zijn op perfect het juiste moment … er dient een uitzuivering te gebeuren zowel op individueel als collectief vlak … de tijd van het hart is nu …

Hartegroet

Jan

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here