De weg toont zich in het moment

0
1006

De weg vormt zich in het moment <English below>

Ik ben ondertussen een maand in Armenië, een land dat ik tot voor enkele maanden nooit dacht te bezoeken … Nu ik hier ben kan ik pas voelen waarom ik hier diende te zijn … de weg toont zich in het moment … Ik ervaar hier een diep gevoel van thuiskomen … Ontmoetingen worden geleid … Ik besef dat ik hier net nu diende te zijn … In de energie van wat een van de grootste shiften is in Armenië sinds de bevrijding van de Sovjet tijd … Ik voel dat ik hier niet enkel voor mezelf maar ook voor het groter geheel ben … voor een diepere missie die mezelf overstijgt en tegelijk ook voor een persoonlijk doel … enkele dagen terug kreeg ik ook verschillende signalen dat ik in juni tijdens de midzomer naar Jeruzalem dien te gaan … waarom weet ik nu nog niet maar voel dat het zowel over iets individueel als iets collectiefs gaat … dus heb enkele dagen terug op gevoel een vlucht geboekt naar Israël op 14 juni … het doel zal zich wel tonen … net zoals ik hier het water vanuit Glastonbury naar Armenië naar oude tempels en heilige plekken diende te brengen en alles zich in het moment ontvouwde … het water uit de heilige bron in Glastonbury is intussen op verschillende plaatsen in Armenië in oude tempels verankerd … Ik wil bij deze ook nog eens iedereen bedanken die mee afstemt … dank voor de vele zielen die bijdragen aan een nieuwe wereld … ik voel ook dat het belangrijk is om te blijven delen over de ervaringen en wat doorkomt en zo dienstbaar te zijn voor het groter geheel … Samen zijn we zoveel krachtiger … al het beste voor elk van jullie … Tot onderweg …

Hartegroet

Jant

The way shows itself in the moment

In the meantime I am already one month in Armenia, a country that I until a few months before never thought to visit … Now I’m here I can feel why I am here … the road shows itself in the moment … I experience a deep feeling of coming home here … meetings are guided … I realize I have to be here right now … In the energy of what is one of the biggest shifts in Armenia since the liberation of the Soviet time … I feel that I am not here only for myself but also for the greater purpose … for a deeper mission that transcends myself and both for a personal purpose … a few days ago I also got different signals that I have to be in June during the midsummer in Jerusalem … why I dont know yet but i feel that it is both something individual and something collective … so I have booked a a flight to Israel on 14 June by intuition … why i have to be there will be shown … just as also in Armenia it was shown i had to bring the water to old tempels and sacred places … everything unfold itself … the water from the holy spring in Glastonbury is now in different places in Armenia in ancient temples anchored … I’d also like to thank everyone who tunes in and for the support as i can feel this journey is about more then me as a person … I also want to say thanks for the many souls that contribute to a new world … together we are strong … all the best for all of you … till soon …

Greetings

Jan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here