High frequency of unconditional love coming to earth

0
661

Hoge frequente energie van onvoorwaardelijke liefde komt naar de aarde [English version below]
Deze nacht werd ik wakker om 1u11 in Armenie met het beeld dat een enorme stroom van energie van onvoorwaardelijke liefde het energiesysteem van de aarde binnenstroomt op dit moment in tijd en ruimte en dus ook in ons persoonlijke energiesysteem … het is belangrijk om je te concentreren op je hart dezer dagen … er vindt een diepe genezing plaats die versterkt zal worden door de energie van de volle maan … het hart van de aarde opent zich verder en zo ook in ons persoonlijke energiesysteem … we zullen een diepe heling kunnen voelen die allereerst verbonden is met zelfliefde … een diepe genezing vindt plaats in de relatie met onszelf, in relatie tot anderen, met de omgeving, … maar om volledig lief te kunnen hebben moet je eerst van jezelf houden en de liefde niet buiten jezelf zoeken … het is veilig om je hart te openen dezer dagen … focus op het hart … Als je open en gevoelig bent zul je de frequentie van energie in je hart meer dan ooit kunnen voelen in deze dagen … je hoeft je alleen maar te openen en te ontvangen … dit is een grote overgangssperiode voor ons allemaal als we ons kunnen openen … zelfs als je je er niet bewust van bent zal het doorwerken omdat we er allemaal door beïnvloed zijn … het is ook een goede tijd voor het helen van oud trauma en pijn … creëer dezer dagen ruimte om je te concentreren op je hart … voel je hart … zelfs als je rationeel bent ingesteld focus je gewoon op je hart en je zult het voelen …

Hartegroet

jan

<English version>

High frequency energy of unconditional love coming to earth

This night i woke up at 1h11 in Armenia with the view that a huge flow of energy of unconditional love is entering the energy system of the earth in this moment in time and space and so also in our personal energy system … it is important to focus on the heart this days … a deep healing is taking place  which will be strenghtened by the energy of the full moon … the heart of the earth is opening further up and so also in our personal energy system … we will be able to feel a deep healing which first of all is connected with selflove … a deep healing will take place in the relation with ourselves, in relation with others, with the environment, … but to be able to fully be able to love you should first love yourself and not claim love from another … it is safe to open your heart this days … focus on the heart … If you are open and sensitive you will be able to feel the radiance of energy in your heart more then ever in this days … you just need to open up and receive  … this is a big shifting period for all of us if we are able to open up … even if you are not aware it will work through you as we are all influenced by it … it is also a good time for healing old trauma and pain … create space this days to focus on your heart … feel your heart … even if you are rational just focus on your heart this days and you will feel …

Greets

Jan

 

 

HTB1ehMsHXXXXXX8apXXq6xXFXXX0

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here